Woning verhuren expats Amsterdam

Amsterdam is in veel opzichten een dynamische stad met veel mogelijkheden voor woningbezitters. Door de uitstraling van de stad vestigen steeds meer internationale bedrijven zich in de hoofdstad en hun medewerkers wonen uiteraard graag in de relatieve nabijheid van hun werkgever. Voor u als woningbezitter is de expat daardoor extra interessant als kandidaat-huurder. Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam is dus een goede manier om u te verzekeren van een langdurig rendement op uw onroerend goed en u voorkomt langdurige leegstand.

Woningverhuur expats Amsterdam

Naast de verhuur van uw woning aan particulieren is er nog een andere groep met duidelijke woonwensen: de expats. Veel bedrijven die in Nederland zijn gevestigd maken gebruik van buitenlandse werknemers in verband met de hoge opleidingseisen voor sommige functies. De medewerkers blijven voor langere tijd in Nederland werken en zijn voor hun woonruimte dan aangewezen op huurwoningen. De expat vormt dan ook een graag geziene huurder, men is vaak hoger opgeleid en is dan ook bereid om een woning te huren in de hogere prijsklasse. In veel gevallen is het zelfs de werkgever die de huisvestingskosten betaald waardoor u als woningbezitter kunt genieten van een goed rendement op uw investering.

Woning verhuren expats Amsterdam

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam is een ding, uw woning rendabel verhuren is iets heel anders. Door de samenwerking te zoeken met de verhuurmakelaar als ervaren partner in onroerend goed, realiseert u een unieke uitgangspositie. Uw woning staat niet langer ongewenst leeg, daarnaast heeft u geen omkijken naar het randgebeuren zoals regelgeving en het selecteren van de juiste huurder. Heeft u dus verhuurplannen of wilt u zich uitgebreid laten informeren omtrent de mogelijkheden van woningverhuur aan expats in Amsterdam, neem dan contact op met de verhuurmakelaar.