Verkoop

Als u van uw woning af wilt dan kunt u prima zelf uw woning online te koop zetten. Het is echter verstandig om u bij te laten staan door ons. Onze ervaren specialisten kennen het klappen van de zweep en proberen er alles aan te doen om uw woning voor een zo hoog mogelijke prijs van de hand te doen.

Uw woning moet meteen opvallen door de presentatie Belangrijk bij de verkoop van een huis is de presentatie. Uw huis moet de mensen die een huis zoeken meteen opvallen. Dat kan alleen als u kiest voor een professionele presentatie. Uit ons netwerk kunnen we putten uit verschillende fotografen die stuk voor stuk alleen de mooiste foto’s maken. Het is de basis van elke goede woningpresentatie. Daarnaast kunnen we u handige tips geven die helpen het verkoopproces te versnellen.

Wij kunnen ook de geïnteresseerde partij begeleiden tijdens de bezichtiging
Is er een partij geïnteresseerd? Dan leiden wij die partij graag rond in uw woning. Daar hoeft u dus zelf geen vrij voor te maken. We zullen de voordelen van de woning uiteraard nadrukkelijk onder de aandacht proberen te brengen er alles aan doen om van de geïnteresseerde partij de koper te maken. Natuurlijk kunnen wij ook de papierwinkel in orde maken en checken we de gesloten overeenkomsten.

We kunnen u zowel compleet als gedeeltelijk bontzorgen
U kunt door zaken met ons te doen prima kiezen voor complete ontzorging, u kunt ook delen zelf voor uw rekening blijven nemen. Besef wel dat er met het verkoopproces behoorlijk wat tijd gemoeid is. Als u nu al te weinig tijd hebt, is het beter ons het gehele verkooptraject uit te laten voeren. Uw belangen zijn altijd leidend. Die staan bij ons altijd voorop.  

Een prijs die recht doet aan uw woning

Als u kiest voor onze expertise en ervaring dan kan er tijdens het proces van verkoop van uw woning eigenlijk helemaal niets misgaan. U weet steeds waar u aan toe bent en we houden u steeds tot op detailniveau op de hoogte van de voortgang. Bovendien weet u dat wij ervoor zorgen dat uw woning alleen voor een prijs verkocht wordt die recht doet aan uw woning.