Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Uw huis verhuren aan expats

Indien u de eigenaar bent van onroerend goed in Amsterdam, dan weet u ongetwijfeld dat een leegstaande woning een kostenpost is. Door er voor te kiezen om aan een expat uw huis te verhuren in Amsterdam voorkomt u ongewenste leegstand en geniet u van een hoger rendement op uw investering. Door de parate kennis van de lokale woningmarkt in combinatie met een degelijk netwerk is de verhuurmakelaar in staat om uw huis op korte termijn te verhuren aan gekwalificeerde woningzoekenden.

Aan een expat uw huis verhuren in Amsterdam

Uw huis verhuren aan expats in Amsterdam kan een aantrekkelijke optie zijn om het rendement op uw vastgoed te vergroten. Expats vormen voor de verhuurmakelaar een bijzondere doelgroep. Strikt genomen zijn expats inwoners die na verloop van tijd terugkeren naar Nederland. Veelal zijn dit hoog opgeleide mensen die door hun werkgever in het buitenland worden gestationeerd voor een langere periode. Bij terugkomst in Nederland zijn expats vaak op zoek naar woningen in het hogere huursegment. Door de wooneisen van deze groep woningzoekenden is het voor de verhuurmakelaar een uitdaging om juist uw woning onder de aandacht te brengen. Uw huis verhuren aan expats Amsterdam is dan ook een goede mogelijkheid om uw rendement te verbeteren. Normaliter gaat het hierbij vaak om kortdurende huurcontracten.

Uw huis verhuren aan expats Amsterdam

Uw huis verhuren aan expats in Amsterdam is een van de specialisaties van de verhuurmakelaar. Omdat de situatie van elke woningzoekende in Amsterdam uniek is vraagt dit om specifieke expertise. Vaak zoekt een expat naar een woning in een goede buurt waarbij diverse voorzieningen goed bereikbaar zijn. Overweegt u om uw huis te verhuren aan expats in Amsterdam, neem dan contact op met de verhuurmakelaar om uw mogelijkheden te bespreken.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!