Hypotheek

U bent zich momenteel op de woningmarkt aan het orienteren. Dit kan door op zoek te gaan naar een huurwoning, maar ook door een eigen woning te gaan kopen. Bij een huurwoning weet u direct wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Dit is wat moeilijker als het gaat om het kopen van een eigen woning. Wat u kunt kopen hangt onder meer af van wat u kunt financieren op basis van uw inkomen en op basis van de woning zelf. Daarbij speelt een door u zelf vastgesteld budget natuurlijk ook een grote rol.

Nu kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf op zoek te gaan en alles zelf te regelen. Daarmee bespaart u dan de makelaarskosten. Maar bent u wel voordeliger uit zonder makelaar? Lees hier welke voordelen wij u kunnen bieden. 

Wij kunnen u goed informeren over de mogelijkheden EN onmogelijkheden, door onze samenwerkingen met gespecialiseerde hypotheek adviseurs in de gehele regio. Daarom willen wij de mogelijkheid bieden om voor u de best mogelijke offerte te maken. Doordat wij samenwerken met onafhankelijke hypotheek adviseurs kunnen zij u de beste voorwaarden en rente tarieven bieden. De adviseur maakt met u een afspraak voor een orienterend gesprek. Dit kan op een tijd en locatie wanneer het u het beste uitkomt (ook buiten kantoor uren mogelijk!).

In het kort 

Stap 1: Intake gesprek

Een onafhankelijke hypotheek adviseur zal contact met u opnemen en een vrijblijvende afspraak met u inplannen. Tijdens dit gesprek komen de verschillende soorten hypotheken naar voren en wordt uw maximale hypotheek bedrag berekend.

Stap 2: Op zoek naar uw droomhuis

Nu het budget is bepaald kunt u op zoek gaan naar uw droomhuis. U heeft nu duidelijk op een rijtje waar uw woning aan dient te voldoen. De eerste bezichtigingen zullen al snel volgen, samen met ons als uw aankoopmakelaar.

Stap 3: De onderhandelingen

Droomhuis gevonden en dan beginnen de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Er moet nu een eerste bod worden uitgebracht op basis van de marktwaarde en de verkregen stukken van de woning. Kiest u wel de juiste tactiek? Precies hier maken wij als aankoopmakelaar het grote verschil voor u.

Stap 4: Afwikkeling bij de notaris

U bevindt zich nu in de afrondende fase. U spreekt een inspectie af met de verkoper en diens makelaar. Daarna volgt enkel nog de ondertekening van de koop- en hypotheek akte bij de notaris. De sleuteloverdracht vindt plaats en u bent nu de trotse eigenaar uw nieuwe woning.

Neem een aankoopmakelaar

Het zoeken naar de juiste woning kan soms erg moeilijk zijn. Er komt veel bij kijken, niet alleen een hypotheek, maar ook een gedegen onderzoek naar de woning is erg belangrijk. Om te kijken of er bijvoorbeeld geen problemen met de fundering is. Of juist om te kijken naar de staat van het geheel, om zo achteraf niet voor onverwachte kosten komen te staan. Een aankoopmakelaar treedt voor u op en zal ook tevens de best mogelijke prijs voor u onderhandelen.

Neem contact op