Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam of Zaandam?

Maar u weet niet waar te beginnen. U heeft reeds vele uren besteed om het internet af te speuren. En steeds komt u weer dezelfde woningen tegen. U reageert, maar krijgt maar geen reactie of u krijgt voor de zoveelste keer te horen dat de woning alweer verhuurd is. Daarnaast speelt betrouwbaarheid ook een grote rol, want welke advertentie en/of aanbieder is wel te vertrouwen en welke niet? Hoe zeker ben ik er van dat ik mijn waarborgsom terug krijg bij het einde van mijn huurcontract?

Dit zijn velen vragen die een grote rol kunnen spelen bij Uw zoektocht naar een geschikte woning. Wij hebben slechts 1 advies voor u: neem een verhuurmakelaar in de hand en laat Uw professioneel begeleiden. Zo bent u er zeker van dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Neem contact op

Onze voordelen

Grote portfolio
Door ons brede netwerk beschikken wij over een grote portfolio aan beschikbare woningen. Ook woningen die nog niet online zichtbaar zijn!

Housing tour
We maken een afspraak met u om meerdere woningen tegelijkertijd te bekijken. Uiteraard allemaal binnen de door u gestelde zoekcriteria.

Volledige service
Wij helpen u ook bij het overzetten op naam van elektra-, telefoon- en internet contracten etc.

No cure, no pay
u betaald alleen bij een succesvolle bemiddeling.

Onze werkwijze in 3 stappen

Schrijf u vandaag nog kosteloos in via onze website
Wij zoeken direct de beste woningen binnen uw zoekcriteria
Binnen enkele dagen plannen we al een housing tour in

Direct inschrijven