Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Woning verhuur Amsterdam

Er zijn diverse momenten in een mensenleven die voor verandering van woonplaats zorgen. Een veranderende gezinssamenstelling of een andere werkomgeving zijn vaak aanleiding voor een verhuizing. In veel gevallen is de verhuurmakelaar het startpunt in de zoektocht naar een passende woonruimte. Met die wetenschap in het achterhoofd biedt woning verhuur in Amsterdam via de verhuurmakelaar een ideale optie voor menig woningbezitter. De specialistische ervaring van de verhuurmakelaar in combinatie met de verhuur van een eigen huis in Amsterdam zorgt voor een win-win situatie. U kunt snel uw eigen huis in Amsterdam verhuren, terwijl u aan de andere kant ook het genot heeft van een goed renderende investering.

Uw woning verhuren in Amsterdam

De eigen woning verhuren in Amsterdam is echter wel aan een groot aantal regels gebonden. In veel gevallen heeft u als woningbezitter niet de luxe om u te verdiepen in alle relevante regelgeving. De verhuurmakelaar fungeert daarom steeds vaker als vraagbaak voor personen, bedrijven en instellingen die zich bezig wensen te houden met woning verhuur in Amsterdam. Doordat de kennis bij de verhuurmakelaar centraal is gebundeld is er voor elke situatie maatwerk mogelijk. Uw woning verhuren in Amsterdam kan immers betrekking hebben op de verhuur voor langere periodes, maar ook verhuur voor kortdurende periodes.

No-nonsense mentaliteit bij woningverhuur in Amsterdam

De kracht van de verhuurmakelaar als specialist om uw huis te verhuren in Amsterdam is gelegen is de jarenlange ervaring in de onroerend sector. Het dynamische karakter van de woningmarkt in Amsterdam zorgt voor een proactieve houding ten opzichte van de woningzoekende aan de ene kant en u als woningbezitter aan de andere kant. Deze no-nonsense mentaliteit zorgt voor een vlotte match met kandidaat huurders waarbij u als eigenaar het laatste woord heeft. Maatwerk staat daarbij voorop. Hierbij kunt u ook aanvullende wensen laten vastleggen, bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en samenstelling van het huishouden. Overweegt u om uw woning te verhuren en wenst u meer rendement te behalen, contacteer dan de verhuurmakelaar voor een oriënterend gesprek over woningverhuur in Amsterdam.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!