Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Uw woning verhuren in Zaanstad

In de meeste gevallen is de verhuur van een woning in Zaanstad geen dagelijkse kost. Dit geldt met name voor situaties waarin sprake in van particuliere verhuur. Het kan echter de moeite lonen om te onderzoeken in hoeverre het lonend is om uw woning te verhuren in Zaanstad. Door de toegenomen krapte op de woningmarkt, neemt de vraag naar goed onderhouden woningen toe. Als woningbezitter biedt die situatie kansen om uw investering beter te laten renderen.

Woningverhuur Zaanstad

Bij de woningverhuur in Zaanstad is het raadzaam om dit in samenwerking met een ervaren verhuurmakelaar te doen. De deskundigheid van de verhuurmakelaar is in veel gevallen uw voordeel. Het gaat dan niet enkel om de parate kennis inzake de woningmarkt, ook op het gebied van de wetgeving heeft de verhuurmakelaar een duidelijke meerwaarde. Om succesvol te kunnen opereren in de woningverhuur in Zaanstad is een vast aanspreekpunt essentieel. De makelaar biedt daarom een totaal oplossing waardoor u als woningbezitter optimaal kunt profiteren van de verschillende mogelijkheden.

Verhuur van uw woning in Zaanstad

Door een uitgebreid netwerk van kandidaat huurders is het vinden van een geschikte kandidaat vrij eenvoudig. De kandidaten die zich hebben aangemeld hebben reeds aangetoond over voldoende financiële middelen te beschikken om een woning te kunnen huren. Uw woning verhuren in Zaanstad is dus in veel gevallen slechts een kwestie van tijd. Uw huis verhuren in Zaanstad kan dus een goede oplossing zijn indien uw woning reeds langere tijd leeg staat en uw deze graag wilt laten verhuren. Vraag dus vandaag nog een gesprek aan met de specialist op het gebied van de verhuur van uw woning in Zaanstad.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!