Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Woning verhuren aan expats Amsterdam

Amsterdam is in veel opzichten een dynamische stad met veel mogelijkheden voor woningbezitters. Door de uitstraling van de stad vestigen steeds meer internationale bedrijven zich in de hoofdstad en hun medewerkers wonen uiteraard graag in de relatieve nabijheid van hun werkgever. Voor u als woningbezitter is de expat daardoor extra interessant als kandidaat-huurder. Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam is dus een goede manier om u te verzekeren van een langdurig rendement op uw onroerend goed en u voorkomt langdurige leegstand.

Woningverhuur expats Amsterdam

Naast de verhuur van uw woning aan particulieren is er nog een andere groep met duidelijke woonwensen: de expats. Veel bedrijven die in Nederland zijn gevestigd maken gebruik van buitenlandse werknemers in verband met de hoge opleidingseisen voor sommige functies. De medewerkers blijven voor langere tijd in Nederland werken en zijn voor hun woonruimte dan aangewezen op huurwoningen. De expat vormt dan ook een graag geziene huurder, men is vaak hoger opgeleid en is dan ook bereid om een woning te huren in de hogere prijsklasse. In veel gevallen is het zelfs de werkgever die de huisvestingskosten betaald waardoor u als woningbezitter kunt genieten van een goed rendement op uw investering.

Woning verhuren expats Amsterdam

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam is een ding, uw woning rendabel verhuren is iets heel anders. Door de samenwerking te zoeken met de verhuurmakelaar als ervaren partner in onroerend goed, realiseert u een unieke uitgangspositie. Uw woning staat niet langer ongewenst leeg, daarnaast heeft u geen omkijken naar het randgebeuren zoals regelgeving en het selecteren van de juiste huurder. Heeft u dus verhuurplannen of wilt u zich uitgebreid laten informeren omtrent de mogelijkheden van woningverhuur aan expats in Amsterdam, neem dan contact op met de verhuurmakelaar.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Goede service, ik ben tevreden!

Julius
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!