Mijn eerste blog….. Welkom! 😉

Mijn achtergrond ligt in het bank- en verzekeringswezen. Vanuit daar ben ik in de makelaardij gestapt. Je kan zeggen dat de klantgerichtheid met de jaren zijn vorm heeft aangenomen. In elke tak waarin ik heb gewerkt is een-op-maat-advies altijd nodig geweest. Luisteren naar de klanten….. Wat hebben ze nodig? Waar vragen ze om? En wat willen ze juist niet?

Daar vanuit begint eigenlijk onze dienstverlening; eerst de behoefte van de klant centraal stellen. Een goede mix tussen de gewenste kwaliteit en daaraan gekoppeld een super lage prijs is natuurlijk moeilijk te vinden. Maar de juiste balans daarin te vinden is een leuke uitdaging. Iedereen wil immers geld besparen waar dat kan, maar toch nog steeds diensten van uitstekende kwaliteit verwachten. Voor de meeste consumenten is dat door een woud van websites soms moeilijk te doorgronden.

Op onze website is een schat aan informatie te vinden over hoe het bijvoorbeeld is om in een stad zoals Amsterdam te settelen. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe vind ik nu de juiste woning? Moet ik gaan kopen of kan ik beter gaan huren?

Via dit blog zal ik van tijd tot tijd de nieuwste tips, trucs en informatie delen.

Heeft U zelf vragen of juist ideeën die U hier wel verwacht, maar niet ziet? Gebruik dan het comment veld hieronder. Alle ideeën / suggesties of opmerkingen zijn welkom.

We spreken elkaar snel