Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

De verhuurmakelaar, de echte woonspecialist

Al bij het eerste contact met de verhuurmakelaar in Amsterdam merkt u dat u te maken heeft met een echte specialist. De verhuurmakelaar Amsterdam is een echte vakman met duidelijk veel actuele kennis van de lokale woningmarkt. Zo kan hij u optimaal informeren omtrent de verhuurmogelijkheden van uw woning of appartement en het te behalen rendement. Door proactief in te spelen op een veranderende markt is de verhuurmakelaar in Amsterdam in staat om snel te handelen. Uw woning zal dan ook op een professionele manier onder de aandacht worden gebracht van een grote groep geselecteerde woningzoekenden.

De verhuurmakelaars in Amsterdam

Net zo als er veel verschillende soorten woningzoekenden zijn, is er ook een groot verschil in aanbod aan woningen in Amsterdam. Normaliter houden de verhuurmakelaars in Amsterdam zich bezig met de bemiddeling in de verhuur van woonruimte in het hogere segment. Het grote voordeel hiervan is enerzijds de beschikbaarheid van woningen die voldoen aan de woonwensen van de ingeschreven kandidaat huurders, aan de andere kant garandeert deze werkwijze een aantrekkelijk rendement. Door de jarenlange ervaring zijn de verhuurmakelaars in Amsterdam in staat woning te verhuren waarbij de verhuur voor u als woningbezitter nagenoeg geen risico’s omvat. Door een goede screening van nieuwe huurders, krijgen alleen geselecteerde huurders de woning of het appartement te zien.

De makelaar verhuur Amsterdam

Wilt u als woningbezitter weten of het in uw situatie interessant kan zijn om uw woning te verhuren via een makelaar verhuur in Amsterdam, neem dan contact op en laat u informeren. In veel gevallen resulteert de verhuur van uw appartement of woning tot een hoger rendement en bent u verzekerd van de aanwezigheid van een goede, betrouwbare verhuurder.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!