Hoe verhuur ik mijn woning?

Wij van Makelaarshuis Amsterdam – Zaanstad zijn een gerenommeerde verhuurmakelaar en al reeds 18 jaar actief in de makelaardij. Ons directe werkgebied is groot Amsterdam en Zaanstad. In al deze jaren hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd bestaande uit grote internationale bedrijven, expats, collega-makelaars en verhuurbureaus en aangesloten online woonportals. Op deze manier krijgt Uw woning direct een brede aandacht.

Full exposure is zeer belangrijk in een markt die overspoeld wordt met huurwoningen. Ons opgebouwde netwerk zorgt ervoor dat Uw woning onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. De meeste woningen van ons worden dan ook verhuurd aan expats of aan grote internationale bedrijven. Tevens verrichten wij een antecedenten onderzoek en een credit-check, zodat we zeker weten dat we de juiste huurder voor Uw woning hebben gevonden.

Vereniging Verhuurmakelaars Amsterdam
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (V.V.A.). Onze vereniging bestaat uit circa 40 aangesloten makelaarskantoren, werkzaam in de regio Groot Amsterdam. Wij zijn daarmee ook de grootste verhuurvereniging van Amsterdam. De vereniging heeft als doel om de Amsterdamse verhuurmarkt verder te professionaliseren, de relaties verbeteren met overheden en vakkennis te verspreiden in het algemeen. Om toe te treden tot de vereniging dien je als verhuurbureau aan een aantal strenge eisen te voldoen. Indien leden zich niet aan de regels houden, dan wordt er tuchtrecht toegepast. U weet in ieder geval dat U goed zit.

Daarnaast worden onze huurcontracten  jaarlijks getoetst en aangepast waar de veranderende markt dat vereist. Zo bent U altijd verzekerd van een deugdelijk huurcontract. Zeer belangrijk!