De verhuurmakelaar Amsterdam

Het vinden van een verhuurmakelaar in Amsterdam of Zaanstad om uw eigen woning te verhuren is niet moeilijk. Het vinden van de juiste verhuurmakelaar die u in dat proces bij kan staan met waardevol advies kan een hele uitdaging zijn. Als ervaren verhuurmakelaar vinden we niet alleen de juiste huurder, we zorgen ook voor het maximaliseren van het rendement van uw koopwoning. Onze kennis en ervaring is daarbij het uitgangspunt.

Verhuur Uw woning in Amsterdam en Zaanstad via de verhuurmakelaar

Het verhuren van onroerend goed heeft de laatste jaren een duidelijke positieve ontwikkeling meegemaakt. Meer dan voorheen neemt kennis van de lokale markt een belangrijke positie in. Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste huurder, het adviseren van u als eigenaar omtrent de mogelijkheden van onroerend goed is minstens zo belangrijk. Alleen door het combineren van onze kennis, ervaring en slagkracht zijn we in staat om de juiste kandidaat te koppelen aan uw onroerend goed. Op die manier kunnen wij als verhuurmakelaar uw belangen optimaal behartigen en uw rendement zeker stellen.

Wie zijn de huurders?

De kandidaat-huurders in ons bestand zijn naast voornamelijk de expats en multinationals ook Nederlandse gezinnen. Met name door lange wachtlijsten in de markt voor huurwoningen, is het werken met een verhuurmakelaar voor veel gezinnen een uitstekende manier om snel een goede huurwoning te vinden. Vanzelfsprekend beschikken alle kandidaat-huurders in ons bestand over voldoende financiële draagkracht.

Verhuren van uw woning in de praktijk

Een samenwerking met Makelaarshuis Zaanstad – Amsterdam begint met een kennismakingsgesprek. Zo weet u snel wat u mag verwachten van ons als uw partner voor de verhuur van uw onroerend goed. Heeft u eenmaal besloten om uw woning via ons kantoor te gaan verhuren dan kunt u vertrouwen op een goede begeleiding. Daarbij wordt uw woning op diverse manieren onder de aandacht van de doelgroep gebracht. Uw woning wordt bijvoorbeeld aangeboden op een aantal bekende woningportals zoals:

 • Funda
 • Pararius
 • XpatRentals

De verhuur van uw woning is maatwerk, elke woning is uniek, dat geldt dus ook van onze manier van werken. Het uitgangspunt in onze werkwijze is het behartigen van uw belangen. Of u nu belegger bent of dat u voor een langere periode uw woning wenst te verhuren. Wij van Makelaarshuis Zaanstad – Amsterdam denken graag met u mee om uw investering optimaal te laten renderen.

Lees verder

Onze voordelen

 • Direct breed onder de aandacht
  Na aanmelding wordt Uw woning direct aangemeld bij alle grote woonportals. Direct volledige exposure dus
 • Persoonlijk advies
  Graag komen wij bij U langs om alle stappen van het verhuur traject door te nemen. Advies over prijs, huurperiode, puntentelling, energielabel etc.
 • Experts in het huurrecht
  Vanuit onze vereniging werken we samen met uitstekende huurrecht advocaten. Zo zijn onze huurcontracten altijd up-to-date en worden deze aangepast aan de veranderingen in de markt.
 • Screening van huurders
  Niets zo erg als een onbetrouwbare huurder. Daarom doen wij een antecedenten onderzoek en een huurders check.
Zet mijn woning online

Uw woning direct online?

We plaatsen Uw woning direct online op alle grote verhuurportals: o.a. Funda, Pararius, XpatRentals
Geef Uw gegevens door en Uw woning staat vandaag nog online!
Zet mijn woning online

Onze klanten

Uw woning direct
onder de aandacht?
Klik hier!