Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Een geschikte huurwoning in Zaanstad

Het vinden van een geschikte huurwoning in Zaanstad is voor veel woningzoekenden een hele opgave. Met name in de hogere prijsklasse is veel vraag naar goed onderhouden woningen en appartementen. Hierbij kan het een voordeel zijn indien een woning gemeubileerd kan worden aangeboden. Op die manier is het voor veel woningzoekende aantrekkelijk om te kiezen voor uw woning. Via de verhuurmakelaar in Zaanstad kunt u snel en effectief uw woning of appartement verhuren.

De verhuurmakelaar in Zaanstad

De verhuurmakelaar in Zaanstad is de woonspecialist op het gebied van verhuur van woningen en appartementen. De dienstverlening van de verhuurmakelaar gaat in veel gevallen verder dan het samenbrengen van vraag en aanbod. Veel vaker fungeert de makelaar ook als kenniscentrum. Het verhuren van onroerend goed in Zaanstad en andere plaatsen is namelijk omgeven door regels die per gemeente kunnen verschillen. Door de goede kennis van de lokale woningmarkt en het beschikbare netwerk kan een van de verhuurmakelaars in Zaanstad u optimaal informeren over de juridische regels en de mogelijkheden voor u als woningbezitter.

Makelaar verhuur Zaanstad

Het verhuren van uw woning of appartement in Zaanstad is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Door het inschakelen van een van de verhuurmakelaars in Zaanstad staat u er niet alleen voor. De informatie die beschikbaar is stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen bij de verhuur van uw woning of appartement. In veel gevallen betekent de verhuur via de makelaar verhuur in Zaanstad juist een hoger rendement. Neem daarom contact op met de woonspecialist in Zaanstad voor een eerste oriënterend gesprek.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!