Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Uw appartement of woning verhuren

Het verhuren van uw eigen woning of appartement in Zaandam kan in veel situaties een aantrekkelijke optie zijn. In veel gevallen zitten er echter haken en ogen aan het verhuren van een woning of appartement. Met de expertise en ervaring van de verhuurmakelaar in Zaandam wordt het verhuren echter een stuk eenvoudiger.

Het verhuren van uw woning via de verhuurmakelaar Zaandam

Zaandam is in veel opzichten een ideale woonomgeving. Met Amsterdam is de directe omgeving en het vele groen in de nabijheid is Zaandam een geliefde woonplaats voor veel mensen. Het vinden van een geschikte huurwoning is echter voor veel mensen een hele opgave. In veel gevallen zijn potentiele huurders dan ook bereid om een goede prijs te betalen voor een geschikte huurwoning. Het verhuren van uw woning via de verhuurmakelaar in Zaandam is dus een goede mogelijkheid om het rendement op uw onroerend goed te verhogen, zeker als uw woning in een gewilde wijk ligt.

Het succesvol verhuren van uw onroerend goed via de verhuurmakelaars in Zaandam

De verhuurmakelaars in Zaandam zijn zonder uitzondering specialisten op hun vakgebied. Door het combineren van vraag en aanbod  ontstaat een dynamische samenwerking tussen de woningeigenaar en de kandidaat huurder. Een makelaar verhuur in Zaandam Buiten kent als geen ander de lokale woningmarkt en kan in veel gevallen uw woning of appartement snel verhuren. De opgedane kennis en ervaring werken daarom in uw voordeel. Hierbij valt te denken aan het opstellen van de huurovereenkomst waarbij uw belangen als eigenaar optimaal zijn gewaarborgd. Indien u overweegt uw onroerend goed via een makelaar verhuur in Zaandam Buiten te verhuren, neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!