Hoe vind ik nu die ene woning?

U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan en alle websites af gaan en alle makelaars afbellen om te kijken of zij nog woningen hebben die aan Uw criteria voldoen. Elke dag opnieuw, want elke dag kan er weer nieuw aanbod beschikbaar komen. Om juist die ene woning te vinden op het juiste moment dient U er wel goed bovenop te zitten, want anders loopt daar straks iemand anders mee weg. Dit kan een zeer tijdrovende taak gaan worden en die tijd heeft U waarschijnlijk niet. Zeker niet als U net in de nieuwe stad bent aangekomen, waar ook nog eens een nieuwe job op het punt van beginnen staat.

Daarom kan het zeker lonen om ons als Uw makelaar in te schakelen. Wij nemen U dan al het werk uit handen en houden U dagelijks op de hoogte van de nieuwste woningen. Uiteraard alleen de woningen binnen Uw zoekcriteria. Doordat wij samenwerken met nagenoeg alle makelaars en verhuurbureaus beschikken we over een zeer breed netwerk en een grote database van beschikbare woningen. De kans is groot dat Uw woning daar tussen zit.

Kosteloze inschrijving

Via onze website kunt U als woningzoekende een kosteloze zoekopdracht bij ons achterlaten. Nadat U bij ons bent ingeschreven gaan wij direct op zoek naar geschikt woningaanbod, zowel online als ook offline woningen. Dit zijn dus ook woningen die nog niet eens online zichtbaar zijn. Hier verslaat U dus Uw concurrenten ;-). Wij hebben zeer goede contacten met de makelaars en andere verhuurbureaus en wij selecteren enkel de beste woningen die voldoen aan Uw criteria. Het totale aanbod van woningen bestaat uit een gevarieerd aanbod van appartementen, vrijstaande woningen, grachtenpanden, villa’s, flats etc. in diverse prijscategorieën (vanaf € 1200,-) en zijn beschikbaar voor verschillende huurperiodes.

Nadat wij samen met U Uw zoekcriteria hebben besproken, zullen wij U automatisch op de hoogte houden van passend woningaanbod. Dit zal veelal geschieden per email. Alle woningen in ons bestand zijn zorgvuldig uitgekozen, waarbij gelet wordt op locatie, interieur en comfort.