Extra services voor onze huurders

U bent inmiddels ingetrokken in Uw nieuwe woning en bent al aardig aan het settelen in de nieuwe stad. Echter zijn er nog een aantal zaken die geregeld dienen te worden voor een zorgeloze huurperiode. Om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten lopen, kunnen wij U dit vrijblijvend uit handen nemen. Aan deze extra services zijn geen extra kosten verbonden. Een overzicht van de extra services zijn hieronder te vinden.

Uiteraard staat het U vrij om alle diensten zelf te regelen, maar bij welke bedrijven kunt U de diensten het beste afsluiten? Of waar vindt U de beste deals en/of aanbiedingen? Dat is soms lastig te doorgronden, omdat er zo veel verschillende aanbieders zijn. Daarom doen wij dit graag voor U. Laat ons gewoon weten welke diensten Uw verblijf een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken en wij hebben het binnen no-time voor U geregeld.

Omdat sommige diensten maatwerk betreft, bespreken we goed door wat Uw exacte wensen zijn. Zo krijgt U een advies op maat. Alle diensten worden aangesloten bij erkende bedrijven, waar kwaliteit op de voorgrond staat. Deze bedrijven zijn door ons zorgvuldig uitgekozen.

 • Verzekeringen

Heeft U al een inboedelverzekering? Of een aansprakelijkheidsverzekering geregeld? Wij brengen U in contact met een goede partij en het is binnen no-time geregeld.

 • Openen bankrekening

We regelen een privé afspraak bij een internationale bank. U loopt naar buiten met een bankrekeningnummer en een werkende pinpas.

 • Parkeervergunning

U wilt Uw auto bij de woning parkeren. Wij regelen de aanvraag van de parkeervergunning en informeren U naar de wachttijden.

 • Aanmelding energie

Uw woning is aangehuurd en wij melden U aan voor een voordelig energie contract.

 • Aanmelding internet

U wilt verbonden blijven met de wereld. Wij regelen een op maat pakket voor Uw TV/internet diensten.

 • Schoonmakers

U wilt een wekelijkse schoonmaakster voor Uw appartement? Laat het ons weten en we regelen het.

 • Furniture lease

Wij kunnen op korte termijn goede offertes voor U regelen om meubels te huren. Zowel voor korte als ook voor langere periodes. De stijl van de meubels kiest U geheel naar eigen smaak.

 • Furniture lease

Wij kunnen op korte termijn goede offertes voor U regelen om meubels te huren. Zowel voor korte als ook voor langere periodes. De stijl van de meubels kiest U geheel naar eigen smaak.

 • Cursus Nederlands

U wilt Nederlands leren lezen en spreken? Geen enkel probleem, Uw cursus start spoedig.

 • Hypotheek

U besluit langer in de stad te blijven en wilt liever gaan kopen? Wij regelen een hypotheek gesprek en Uw weet snel wat U maximaal kunt lenen.

 • Aanvragen telefonie

Wij regelen zowel vast als mobiel. Binnen 1 dag bent U weer telefonisch bereikbaar. En dit tegen zeer scherpe tarieven.