Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Huis verhuur Amsterdam

Al jarenlang is Amsterdam een geliefde woonplaats. De diversiteit van de inwoners, de uitstraling van de stad zijn slechts twee redenen waarom men graag in de hoofdstad wil wonen. Het beperkte aanbod aan goed onderhouden huurwoningen op een goede locatie maakt het lastig voor woningzoekenden om snel een goede woning te vinden. De verhuurmakelaar is echter de specialist om uw huis te verhuren in Amsterdam.

Uw huis verhuren in Amsterdam

De huis verhuur in Amsterdam is bij uitstek het terrein van de specialist. De verhuurmakelaar doet echter meer dan het koppelen van vraag en aanbod. Het is de woonspecialist bij uitstek als u overweegt uw huis te verhuren in Amsterdam. Door een uitgebreide kennis van de markt en een omvangrijk bestand van woningzoekende kan de woning op een professionele wijze onder de aandacht worden gebracht van de doelgroep. Op de manier krijgt de huis verhuur in Amsterdam een efficiënte boost.

Verhuurmakelaar voor uw huis in Amsterdam

Het vinden van de juiste kandidaat voor uw woning is een van de belangrijkste taken van de verhuurmakelaar. Naast het in kaart brengen van de woonwensen van de ingeschreven kandidaten is ook het beoordelen van de financiële draagkracht een van de taken van de verhuurmakelaar voor uw huis in Amsterdam. Naast de wensen van de geïnteresseerde woningzoeker, staan uw wensen en verwachtingen centraal, het gaat immers om uw bezit en uw rendement. Het spreekt daarom voor zich dat ook uw wensen in kaart worden gebracht zodat er een zo goed mogelijke match mogelijk is. Wil u meer rendement halen door uw huis te verhuren in Amsterdam, neem dan contact op met de verhuurmakelaar om de mogelijkheden te bespreken.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!