Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Uw huis verhuren Zaanstad

Een eigen woning is een groot bezit, zeker als deze in een gewilde omgeving als Zaandam ligt. Met name door de krapte op de huidige woningmarkt kan het lonend zijn om je eigen huis te verhuren. Het inschakelen van een gespecialiseerde verhuurmakelaar is dan de eerste stap om uw huis te verhuren in Zaandam.

Huizen verhuur Zaandam

Een huis verhuren in Zaandam vergt de nodige kennis. Het gaat dat niet enkel om kennis van de lokale woningmarkt, ook toekomstige ontwikkelingen zijn van belang bij het bepalen van de juiste strategie. Vanzelfsprekend is het voor u als woningbezitter van belang om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Daarnaast is het van belang te kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van de verhuurmakelaar. Met name voor huizen verhuur in Zaandam is de verhuurmakelaar de aangewezen persoon. Hij combineert zijn actuele kennis van de markt met een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten, mede hierdoor is het vinden van de juiste kandidaat in veel gevallen slechts een kwestie van tijd.

De verhuurmakelaar voor een optimale begeleiding bij huis verhuur in Zaandam

Een huis verhuren in Zaandam is in de huidige marktsituatie erg lucratief, een goede begeleiding blijft echter essentieel. Met het in de arm nemen van een ervaren verhuurmakelaar voorkomt u veel ongemakken en wordt u optimaal begeleid. Vanzelfsprekend is de verhuur van een woning in Zaandam gebonden aan diverse wettelijke voorwaarden. Het is juist de taak van de verhuurmakelaar om u optimaal te informeren over uw rechten en plichten. Ook voor de afdracht van de huurpenningen kan de makelaar een belangrijke rol spelen. Naast het selecteren van de meest geschikte kandidaten wilt u uiteraard graag weten hoe de betaling van de huur in zijn werk gaat. Door het aanvragen van een eerste gesprek, kunnen we al snel de meest prangende vragen beantwoorden en u vakkundig begeleiden bij huis verhuur in Zaandam.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!