Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

De verhuurmakelaar verhuren aan expats in Amsterdam

De verhuur van uw woning of appartement kan een interessante mogelijkheid zijn ongewenste leegstand te voorkomen. In veel gevallen is het een flinke opgave om geheel op eigen inzicht een huurder te vinden. Zo is er een behoorlijke hoeveelheid kennis nodig inzake de wetgeving bij verhuur van onroerend goed, daarnaast ontbreekt vaak het noodzakelijke netwerk om de juiste kandidaat-huurder te vinden. Het inschakelen van de verhuurmakelaar vereenvoudigt dit proces. Met name bij het verhuren aan expats in Amsterdam is de kennis en ervaring van een verhuurmakelaar onontbeerlijk.

Verhuur aan expats in Amsterdam

De stad Amsterdam is met name voor expats een aantrekkelijke woonlocatie. Normaliter vormen expats een ideale doelgroep voor de verhuur van woningen in een hogere prijsklasse. De ervaring van de verhuurmakelaar is met name bij verhuur aan expats in Amsterdam een absolute meerwaarde. In de praktijk blijkt dat de woonwensen van deze groep bijzonder goed aansluiten bij het woningaanbod. Het gegeven dat expats in de regel voor een periode van 1 tot 3 jaar in Nederland verblijven betekent voor u als woningbezitter dat een hoog rendement realiseerbaar is. Dat de werkgever van de expat vaak de huur betaald betekent daarnaast dat er sprake is van een stabiele huurrelatie.

Expat verhuur Amsterdam

Bent u de eigenaar van een goed onderhouden woning op een goede locatie in Amsterdam en overweegt u expat verhuur in Amsterdam, vraag dan bij de verhuurmakelaar naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen de vragen die er bij u leven op een professionele en betrokken wijze worden beantwoord. Door te kiezen voor samenwerking met een ervaren specialist profiteert u van meer mogelijkheden om uw woning op korte termijn te verhuren aan een kwalitatief goede huurder.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!