Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Uw eigen woning verhuren in Amsterdam

Uw eigen woning verhuren in Amsterdam is geen alledaagse beslissing. Toch kan het de moeite waard zijn om u te laten informeren over de mogelijkheden van de eigen woning verhuur in Amsterdam. Als professionele verhuurmakelaar kennen we de lokale woningmarkt als geen ander en zijn we gespecialiseerd om aanbod en vraag optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij kunnen we gebruik maken van een groot bestand van woningzoekenden. De meerwaarde van de verhuurmakelaar komt hierin duidelijk naar voren, het gaat namelijk niet alleen om woningzoekenden in Nederland, maar ook in het buitenland.

De juiste kandidaat-huurder vinden

Als verhuurmakelaar weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kandidaat-huurder te vinden voor de verhuur van de eigen woning in Amsterdam. Door een degelijke selectieprocedure krijgen enkel de door ons geselecteerde kandidaten uw woning aangeboden. Hierbij is rekening gehouden met het profiel van de kandidaat, deze krijgt dus enkel woningen aangeboden die voldoen aan zijn of haar wensen en een match vormen met de woonwensen. Hierbij kan het gaan om de ligging van de woning, de aanwezigheid van diverse belangrijke diensten en voorzieningen. De kans dat de ideale kandidaat interesse toont in uw woning is dus bijzonder groot.

Uw eigen woning verhuren in Amsterdam

De eigen woning verhuur in Amsterdam is geen zaak waar je gemakkelijk over moet denken. Niet in de laatste plaats zal de zorg en het onderhoud van uw woning voor u van belang zijn, het gaat immers om uw eigen investering. Door het opbouwen van een degelijke vertrouwensband met uw verhuurmakelaar worden veel zorgen uit handen genomen. Door gebruik te maken van de kennis en de ervaring van de verhuurmakelaar kunt u rekenen op een professionele begeleiding bij de verhuur van uw eigen woning in Amsterdam.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!