Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Eigen huis verhuren Amsterdam

De populariteit van Amsterdam als vestigingsplaats, zowel voor een lange als korte periode blijft stijgende. Mensen uit alle lagen van de bevolking zijn op zoek naar woonruimte waardoor de druk op de woningmarkt onverminderd hoog blijft. Die situatie is een ideaal uitgangspunt indien u zou overwegen om uw eigen huis te verhuren in Amsterdam. Zowel voor korte verhuurperiodes als langdurige verhuur zijn er diverse mogelijkheden. De verhuurmakelaar is dan de aangewezen specialist op de woningmarkt om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken  om uw eigen huis te verhuren in Amsterdam.

De eigen woning verhuren

De verhuur van uw eigen huis in Amsterdam is geen nieuw concept. Reeds langere tijd is het mogelijk om in te spelen op de krapte op de woningmarkt. Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheid om meer rendement te behalen met de verhuur van een eigen huis in Amsterdam. De ervaring en de daaraan gekoppelde kennis van de verhuurmakelaar maken een succesvolle woningverhuur bereikbaar voor elke woningbezitter. De verhuurmakelaar kan u volledig informeren over een groot aantal zaken die mede bepalen in hoeverre verhuur van uw eigen woning rendabel is. Zo zijn er een aantal factoren van belang. Denk bijvoorbeeld aan de stand van de woning, de nabijheid van winkels, scholen en de aanwezigheid van medische voorzieningen zoals een huisarts. Een goed onderhouden huis kan daarom een aantrekkelijke huurprijs opleveren en snel verhuurd worden indien deze in een gewilde wijk ligt.

Eigen huis verhuur in Amsterdam

De eigen huis verhuur in Amsterdam is in veel gevallen een weloverwogen beslissing. Uiteraard wilt u weten wie uw huis gaat bewonen en hoe lang de huurperiode zal zijn. Daarnaast is het voor u van belang dat u weet dat uw eigendom goed wordt onderhouden. Door een adequate screening van potentiele kandidaten zorgt de verhuurmakelaar voor een goede match tussen u en de huurder. Hierbij zijn uw belangen gewaarborgd en kunt u aanvullende wensen kenbaar maken zodat er al snel een win-win situatie ontstaat. Wilt u uw eigen huis in Amsterdam verhuren, raadpleeg dan de verhuurmakelaar voor een informatief gesprek om uw mogelijkheden te bespreken.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!