U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt. Dat kan door te zoeken naar een huurwoning, maar ook naar een koopwoning. Voor een huurwoning weet u wat de maandelijkse lasten zullen zijn. Met een koopwoning is dat iets lastiger te doorgronden. Wat u zou kunnen aankopen is o.a. afhankelijk van wat u kunt financieren op basis van uw inkomen en op basis van de woning. Een eventueel door U zelf vastgesteld budget is natuurlijk ook van belang! Wij kunnen u, door samenwerking met gespecialiseerde hypotheekadviseurs, laten informeren over de mogelijk- en onmogelijkheden. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om een zo goed mogelijke offerte voor u te regelen. Doordat wij samenwerken met onafhankelijke hypotheekadviseurs, kunnen zij U de beste voorwaarden en rentes bieden! De adviseur zal een afspraak maken met U voor een oriënterend gesprek. Dit kan op een voor U mogelijke tijd en locatie (buiten kantooruren ook mogelijk!)

In vogelvlucht

woning
Een onafhankelijke hypotheek adviseur zal contact met U opnemen en een vrijblijvende afspraak met U inplannen. Tijdens dit gesprek komen de verschillende soorten hypotheken naar voren en wordt U maximale hypotheek bedrag berekend.
Nu het budget is bepaald kunt U zoek gaan naar Uw droomhuis. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf op zoek te gaan en Uw makelaarskosten te besparen. Maar bent U wel voordeliger uit zonder makelaar? Lees hier welke voordelen wij U kunnen bieden.
Droomhuis gevonden en dan beginnen de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Er moet nu een eerste bod worden uitgebracht op basis van de marktwaarde en de verkregen stukken van de woning. Kiest U wel de juiste tactiek?
U bevindt zich nu in de afrondende fase. U spreekt een inspectie af met de verkoper en diens makelaar. Daarna volgt enkel nog de ondertekening  van de koop- en hypotheek akte bij de notaris. De sleuteloverdracht vindt plaats en U bent nu eigenaar van een nieuwe woning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin diam tortor, maximus vel dictum a, aliquet eget nibh. Nulla iaculis viverra nulla, id hendrerit dui fermentum sit amet. Morbi volutpat ultricies libero sed iaculis. Donec placerat dui justo, ac pretium purus sollicitudin ac. Proin malesuada lorem in quam pretium fermentum. Sed tincidunt aliquam ipsum, sed mollis lacus consectetur vitae. Fusce nec diam efficitur, sodales ligula id, consequat magna.

Donec efficitur enim eros, tincidunt vulputate tortor tempor sagittis. Integer vulputate tortor eu tortor scelerisque fringilla. Aliquam erat volutpat. Nullam sed rutrum est.

Kansen 50%
Waarde 91%
Opties 55%
Mogelijkheden 78%

Neem een aankoopmakelaar

Het zoeken naar de juiste woning, kan soms erg moeilijk zijn. Er komt veel bij kijken, niet alleen een hypotheek, maar ook een gedegen onderzoek naar de woning is erg belangrijk. Om te kijken of er bijvoorbeeld geen problemen met de fundering is. Of juist om te kijken naar de staat van het geheel, om zo achteraf niet voor onverwachte kosten komen te staan. Een aankoopmakelaar treedt voor U op en zal ook tevens de best mogelijke prijs voor U onderhandelen.

Lees verder

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld