Volledig Beheer

Door te kiezen voor het volledige beheer kunt U Uw onroerend goed nu helemaal onbezorgd verhuren. Wij werken met samen met een goede, professionele partij, die de verschuldigde huurpenningen voor U int en achterstallige betalingen actief voor U opvolgt. De jaarlijkse huurverhoging wordt berekend en automatisch aan Uw huurders kenbaar gemaakt.

Binnen het volledige beheer treedt de beheerder op als volledig contactpersoon voor Uw huurder. Alle klachten, problemen en vragen komen bij de beheerder binnen en worden binnen no-time weer opgelost en beantwoord. Uw wordt hiervan periodiek op de hoogte gesteld. Zo weet U precies wat er aan de hand is, maar blijft U rustig op de achtergrond.

Handover of the keys house

Aspecten volledig beheer

Verzorging van de huurincasso
Maandelijks ontvangen wij de huurpenningen van Uw huurder. Zo houden we goed overzicht van de betalingen en weten we of er tijdig wordt betaald (administratief).

Doorvoeren jaarlijkse huurverhogingen
Jaarlijks mag de huur worden verhoogd. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Wij regelen dit met Uw huurders.

Verstrekking van adviezen van eenvoudige aard
Ten tijde van het huurcontract kunt U bij ons altijd terecht voor advies. Niets is zo erg als lopende zaken. Wat het probleem ook is, wij hebben de oplossing.

Daadwerkelijk verhelpen klachten en reparaties
Nadat alle werkzaamheden verzameld zijn, wordt er contact gezocht met de beste vakmensen. Zodoende wordt alles professioneel en zo snel mogelijk opgelost.

Verrekening van de huurpenningen
Onder aftrek van de maandelijkse beheerkosten storten wij de huurpenningen door aan U als verhuurder (daadwerkelijk).

Bemoeienis met bijkomende leveringen en diensten
Denk hierbij bijvoorbeeld aan verrekening van gas-, water- en electra rekeningen. Maar ook van internet- en telecom contracten.

Verzorging van het onderhoud
Binnen- en buitenonderhoud is zeer belangrijk voor het waardevast houden van Uw onroerend goed. Dit wordt dan ook goed bijgehouden.

Eindinspectie bij einde huurcontract
Deze eindinspectie is er voor bedoeld om te zien of er eventuele schades/gebreken zijn. Indien van toepassing wordt ook de inventarislijst gecontroleerd.

Opstarten incasso traject achterstallige betalingen
Indien de huurder niet of niet tijdig betaald, starten wij het incasso traject op. Eventueel gevolgd met een gerechtsdeurwaarder.

Bevordering verhuur van Uw onroerend goed
Wij worden als eerste geïnformeerd bij een huuropzegging. Om leegstand te voorkomen, worden er al snel nieuwe bezichtigingen gepland.

In behandeling nemen van klachten en reparaties
De beheerder fungeert als eerste contactpersoon voor de huurder en zal dus alle klachten en eventuele reparaties gaan stroomlijnen.

Verrekening van schade/gebreken door huurder
De door huurder toegebrachte schade en/of gebreken zullen middels een eindafrekening en zijn waarborgsom worden verrekend.

Kosten: 6% van de maandelijkse huur (+21% BTW)

Nu aanmelden