Aankoopmakelaar gezocht?

U heeft de beslissing genomen; U wilt een woning aankopen. Maar waar te beginnen? En waar allemaal rekening mee te houden? Wat is mijn maximale budget? Welke risico’s loop ik?

Dat zijn allemaal reele vragen die een aankoop proces met zich mee kunnen brengen. Wij gaan graag even met U om de tafel om Uw woonwensen goed in kaart te brengen en om alle facetten van het proces met U door te nemen.

Wat doen wij voor U?
 • inventariseren van Uw woonwensen
 • up-to-date woningaanbod communiceren
 • housing tour rijden om de verschillende opties te bekijken
 • waardes van de door U geselecteerde woningen controleren
 • juridische controle van het aan te kopen object
 • voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij
 • controle van het koopcontract
 • ook bij de gang naar de notaris zullen wij aanwezig zijn

Bovenstaande is slechts een opsomming van onze werkzaamheden, maar in overleg met U zullen we er ook zorg voor dragen dat:

 • U verschillende offertes van notarissen gaat ontvangen
 • U een vrijblijvend en scherp hypotheek advies zult ontvangen
 • er ook energie- en internet contracten worden aangesloten

 

Het aankoopproces in vogelvlucht

woning
We maken samen een afspraak voor een vrijblijvende intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we Uw woonwensen en budget. Indien U nog geen budget weet kunnen we een persoonlijke afspraak voor U regelen bij een erkende hypotheek instelling.
Nu het budget is bepaald gaan we samen op zoek naar Uw droomhuis. Wij houden U op de hoogte van de nieuwste objecten. Vaak al als deze nog niet online staan. Zo verslaan wij Uw concurrenten 😉
Droomhuis gevonden en dan beginnen de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Er moet nu een eerste bod worden uitgebracht op basis van de marktwaarde en de verkregen stukken van de woning. We bespreken samen onze strategie om een zo laag mogelijke aankoopprijs te bedingen.
U bevindt zich nu in de afrondende fase. We spreken samen een inspectie af met de verkoper en diens makelaar. Daarna volgt enkel nog de ondertekening  van de koop- en hypotheek akte bij de notaris. De sleuteloverdracht vindt plaats en U bent nu eigenaar van een nieuwe woning.

Gezamenlijk gaan wij op zoek naar Uw gewenste droomhuis. Tijdens de bezichtigingen heeft U een extra paar ogen tot Uw beschikking: Uw makelaar. Waar U vooral let op de indeling en omgeving van de woning, zal Uw makelaar vooral letten op de staat van de woning en eventuele verborgen gebreken. Indien nodig zullen we een bouwkundig rapport noodzakelijk stellen. Dit alles om Uw risico’s te beperken!

Nadat U Uw droomhuis heeft gevonden, vragen wij alle benodigde documenten op bij de verkopende partij om dit goed onder de loep te nemen. Denk hierbij aan de kadastrale gegevens, milieuwetgeving, eventuele bestemmingsplannen of appartementsrechten. Tevens worden er nog een aantal aspecten in ogenschouw genomen om zodoende een goede onderhandelingspositie te creeren. Doordat de makelaar geen emotionele binding heeft met het aan te kopen object, kunnen wij U tijdens de onderhandelingen een reeel beeld schetsen en zodoende de beste prijs voor U te realiseren.

Na onvereenstemming door beide partijen is het zaak om alles goed op papier te krijgen. Dit gebeurt door middel van de koopovereenkomst, welke met een kritisch oog door Uw makelaar zal worden bekeken en waar nodig worden aangepast. Op de dag van oplevering van de woning zullen wij de woning gaan inspecteren. Hier wordt gekeken of de woning volgens afspraak (lees: volgens de koopovereenkomst) wordt opgeleverd. Hierna volgt de weg naar de notaris, waar de notariele overdracht zal plaatsvinden.

U bent nu officieel eigenaar van Uw woning. Gefeliciteerd! 😉
Wenst U direct gebruik te maken van onze diensten? Dat kan, klik hier.

Het aankoopproces in vogelvlucht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin diam tortor, maximus vel dictum a, aliquet eget nibh. Nulla iaculis viverra nulla, id hendrerit dui fermentum sit amet. Morbi volutpat ultricies libero sed iaculis. Donec placerat dui justo, ac pretium purus sollicitudin ac. Proin malesuada lorem in quam pretium fermentum. Sed tincidunt aliquam ipsum, sed mollis lacus consectetur vitae. Fusce nec diam efficitur, sodales ligula id, consequat magna.

Donec efficitur enim eros, tincidunt vulputate tortor tempor sagittis. Integer vulputate tortor eu tortor scelerisque fringilla. Aliquam erat volutpat. Nullam sed rutrum est.

Kansen 50%
Waarde 91%
Opties 55%
Mogelijkheden 78%

Nog geen hypotheek?

U heeft de stap gezet om een woning te gaan kopen, maar U heeft nog geen hypotheek? Geen probleem. Vraag alvast een intake gesprek bij ons aan en wij zullen daarna een persoonlijke afspraak maken bij een erkende hypotheek-instelling. Doordat wij samenwerken met onafhankelijke hypotheekadviseurs, kunnen zij U de beste voorwaarden en rentes bieden. U krijgt op deze manier een zo interessant mogelijk offerte. Tevens informeren zij U graag over de mogelijk- en onmogelijkheden.

Lees verder
Huis en hypotheek

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld