Verhuur mijn woning

Professionele begeleiding en Uw woning direct zichtbaar op alle grote woonportals. Kenners van het huurrecht, puntentellingen, aanwezig zijn tijdens inspecties, screenen van huurders om een paar aspecten te noemen.

Lees verder
House hunting

Zoek een huurwoning

Via een kosteloze inschrijving gaan we direct op zoek naar Uw droomhuis. Binnen ons netwerk met andere makelaars en verhuur bureaus beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio. Maak daar gebruik van en schrijf U vandaag nog in!

Lees verder
Huuraanbod woningen

Woning aanbod

Bekijk hier ons eigen actuele woning aanbod. Een mix van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. En verspreid over groot Amsterdam en Zaanstad. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Bekijk aanbod

Appartementen verhuur in Amsterdam

De populariteit van Amsterdam als woonlocatie zorgt voor een aanhoudende vraag naar goed onderhouden appartementen in de hoofdstad. Een appartement verhuren in Amsterdam is daarom een bijzonder goede optie. Om succesvol te opereren op de onroerend goed markt in Amsterdam is een degelijke kennis een eerste vereiste. Een groot scala aan factoren bepalen immers de mate van succes. Het gaat dan om het aanbieden van appartementen voor verhuur in Amsterdam op de juiste locatie, maar ook om het vinden van de geschikte kandidaat. Door samenwerking te zoeken met een gespecialiseerde verhuurmakelaar voor appartementen verhuur in Amsterdam realiseert u een win-win situatie.

Appartement verhuren via de verhuurmakelaar

Net als bij woningverhuur, komt ook bij appartementenverhuur in Amsterdam een heleboel kijken. Zo kan het gaan om het succesvol in de markt zetten van uw onroerend goed, maar ook om de presentatie en het bereiken van de meeste geschikte kandidaat. Al deze zaken zijn de dagelijkse werkzaamheden van de verhuurmakelaar. Door een ruime ervaring in appartementenverhuur in Amsterdam is een behoorlijke hoeveelheid kennis opgebouwd. Door het gebruik van deze ervaring kan de verhuurmakelaar u een compleet pakket aan diensten aanbieden zodat het ontzorgen van u als woningbezitter een realiteit wordt.

Maximaal rendement

Door te kiezen voor de doelgerichte aanpak van de verhuurmakelaar bent u in staat om een maximaal rendement uit uw woningbezit te halen. Voor de appartementenverhuur in Amsterdam wordt gebruik gemaakt van een professionele presentatie om de doelgroep optimaal te bereiken. Het uitgebreide netwerk stelt de verhuurmakelaar in staat om uw appartement(en) snel te verhuren aan serieuze kandidaten. Uw appartement verhuren in Amsterdam kan voor een langere periode, ook een kortere periode is mogelijk. In dat laatste geval kunt u denken aan de verhuur van uw appartement aan expats of medewerkers van multinationals die woonruimte nodig hebben voor een tijdelijk project. Als u meer rendement wenst te behalen met de verhuur van appartementen in Amsterdam, neem dan contact op met de verhuurmakelaar.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Onderwerp *

Uw bericht *

Thanks to Ruud I was able to buy an apartment I wanted in Amsterdam. He had very personal approach, from the beginning he tried to understand what I am exactly looking for, he was very helpful with all his professional experience during the actual viewings, always responsive, very flexible, fast and very patient. He also offered to set up all energy/internet contracts. I was very satisfied and now I have a perfect home!

Gabriela Valentova

Goede service, ik ben tevreden!

Julius

Top geregeld door Ruud! Snelle 1e bezichtiging en ook 2e bezichtiging; juiste informatie gekregen en zelfs in de avonden was hij bereikbaar voor antwoorden op vragen. Alles clean & mean en snel geregeld; keurige sleuteloverdracht en precies rapport opgemaakt. Owja Ruud: de kachel doet het :-)!!! Thanx he! Wij zijn superblij!!

B. Tjipjes

Helemaal top geregeld!

Michel Brantenaar

My niece found the perfect match using this website!

Roberto Aurelio

Many thanks to Ruud for his great personal assistance in finding the right apartment in Amsterdam. This was a company move and I did not know the city. Ruud was fantastic at showing us different areas and styles of apartment at different prices so that we got the idea of what fitted best- ending up with a great character place in Joordan. Ruud followed up with help with the paperwork and regular follow up’s so that we were always supported. It is great to know that the business is growing further as it deserves to!

Mike Morris

Ruud was perfect, always available. The apartment is amazing. Even that I found the apartment commission free, he helped me with all bureaucracies and answered all my questions very fast. I definitely recommend him to anyone!

Octavio Bokel
Ruud Smit
Ruud SmitDe verhuurmakelaar voor groot Amsterdam & Zaanstad
Ik sta voor een persoonlijke benadering en ben erg service gericht. Door mijn jarenlange ervaring vind ik binnen no-time hetgeen waar U naar op zoek bent. Of het nu een leuke etage in Amsterdam is, een woning met tuin in Zaanstad is of dat U juist op zoek bent naar een geschikte huurder…..
U bent hier aan het juiste adres!